Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2023 01:13 - Жизнената енергия и нейният верен настрой
Автор: veneti Категория: Забавление   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.02.2023 01:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Привет на всички любопитни изследователи, които търсят игла в купа сено.     
  Най-простият метод за намирането е наличието на силен  неодимов магнит. Или с две думи, ние сме неодимовият магнит.
   Колкото даден човек е силен енергийно, толкова по-силно привлича дадени обстоятелства и хора в зависимост от това какво силно желае или силно мрази. В случая и двете мислеформи действат с еднаква сила.  

Пример:   
    Ако мразите любопитни съседи, то винаги някой ще ви наднича през оградата.        
      Ако си мислите за висок, красив с прекрасна усмивка и обноски мъж , има голяма вероятност да го срещнете.  
 
  В сериозните издания този процес на проектиране на мислите носи термина мислеформа. Мислеформата е нещо като чертежите на инжинерите, по които после строителите изграждат небостъргачи или круизни кораби, които обикалят света с огромно количество пасажери. И всички тези грандиозни, сложни проекти се раждат първо в главата на някой човек, който има не само знания , но и енергията да сътвори магията на пренасянето на мислеформата в реален, действащ проект. 
    Извод :    
  Всичко, в което влагаме емоция иначе казано енергия е това, което привличате.  
    Колкото повече енергия притежаваме, толкова по-бързо се визуализират в ежедневието ни нашите желания, страхове, мисли и чувства.

    От това следват две неща:  
  Как да повишим енергията си?
  Как да контролираме мислите си, так че те да работят в наша полза?  

  Ще кажете лесна работа. Скара и сръбска музика. Обаче нещата  не работят точно така. Прилива на енергия е свързан с желание за действие, за творене.     Енергията се усеща като вълна, която се разлива по цялото тяло, към ръцете и затова някои казват: - Сърбят ме ръцете за работа.    
  Жизнената енергия, прана, Ци  е най-ценния ресурс, който притежаваме и когато се научим да го владеем и умножаваме, тогава нейната сила ще осъществява по-най бърз начин нашите мисли, емоции и чувства. Осъществяването на нашите планове е пряко свързано с енергийното ни състояние. Ето как видимото се управлява от невидимото. Разбира се има хора,които виждат определен спектър на енергийни честоти, но за сега те са малцина. Виждат, защото енергията е честота, цветовете също са енергия с определена честота. Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят на човека. Енергия с честота 1-2 херца приспива човек.     

  Нашите предци са помагали на болните органи с определени честоти.Това са баене, пеене и др. Билките, водата, минералите  заредени със заговаряне или пеене увеличават многократно своите лечебни свойства.  
    Жизнената енергия трябва да се движи в нашето тяло. Там където има  застой, обикновено се наблюдават болестни процеси.     Движението на енергийният поток в нашето тяло е невидим процес. Този процес трябва да бъде разбран, защото от него зависи живота на нашето тяло.Движението,упражненията, физическите занимания регулират енергийният поток в нашето тяло.
  Жизнената енергия захранва всички органи и тъкани и внася равновесие и баланс между тях.     Как да канализираме енергията си и да не я губим напразно?    
   Жизнената енергия се губи когато : Човек се изолира, не общува с познати, роднини, приятели. Когато се страхува изпитва недоверие , обида, враждебност. При недостатъчен сън, преумора, безразборни сексуални връзки, дълго стоене пред телевизор или компютър и т.н.

   Мисловните процеси също изразходват голямо количество енергия.     Как да контролираме мислите си? В главата ни непрекъснато се въртят най-различни мисли. Но ние сме тези които да изберем,кои да останат и от кои нямаме нужда.     Оставаме само мислите, които са позитивни, полезни, които ни правят щастливи и по-продуктивни. Ако допуснем в главата ни да се въртят негативни мисли от сорта на “аз не мога”, “аз няма да успея”, “аз не заслужавам това” вие ще се самопогребете. Вашата енергия ще ги засилва и ще потъвате в омагьосания кръг на  вашата си черна магия и отрицателно програмиране.
  Мислите са нещо живо и най-голямото  лично богатство на всеки от нас. Затова много е важно  с каква мисъл ще се събудите, с каква ще заспите. Какво ще си мислите ,когато се храните, пиете вода, готвите.

    Вашите мисли облечени във вашата жизнена енергия правят живота ви. Желая ви прекрасен костюм, който да ви е удобен и практичен, в който да се чувствате леки като перце , щастливи, обичани и успешни.    


Тагове:   мисли,   намерение,   енергия,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: veneti
Категория: Забавление
Прочетен: 220531
Постинги: 204
Коментари: 259
Гласове: 2142
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930